Meiden Dun Hong pakken vier prijzen op Girls Only toernooi

Vier meiden van  Dun Hong die hebben mee gedaan aan het Hajime girls only toernooi zijn alle vier in de prijzen gevallen.
Jayde Smit 3de (niet op de foto), Sterre Dalmeijer 3de, Irene van Drimmelen 3de en Yara Hoque 2de.

Jayde Smit mocht in de ochtend als eerste aantreden en wist twee van de vier wedstrijden te winnen waardoor zij haar 3de plek veilig wist te stellen.

Vervolgens mocht Sterre Dalmeijer in de klasse -44 maar die was helaas samengevoegd met de -48 dus het was voor Sterre plotseling een zware poule. De eerste wedstrijd wist ze niet te winnen en verloor ze helaas met een houdgreep . De volgende twee wedstrijden waren zwaar bevochten waarbij al de speeltijd werd gebruikt en won ze respectievelijk met een scheidsrechter beslissing  en met een shido . Helaas won ze de laatste partij niet en werd Sterre derde.

Irene van Drimmelen uitkomend bij de aspiranten net zoals haar mede judoka Yara Hoque in de -44.

Irene kreeg meteen 2 verlies partijen om haar oren maar wist de helemaal recht te zetten in de laatste drie wedstrijden. Alle drie de wedstrijden wist Irene te winnen met een houdgreep en werd derde.

Yara wist meteen te vlammen door haar eerste drie wedstrijden te winnen met houdgrepen de vierde partij moest Yara tegen de nummer 1 maar helaas was die een tikkeltje te sterk maar ze wist haar laatste partij met weer een winst af te sluiten en werd 2de .

Een top dag voor de meiden van Dun Hong

Coach andre bais

Dit bericht is geplaatst in Judo, Nieuws met de tags , . Bookmark de permalink.