Nieuwjaarstoernooi Dun Hong weer succesvol

Banner 2014

 

 


Afgelopen zondag 5 januari werd weer het jaarlijkse Nieuwjaarstoernooi gehouden. Dit toernooi is een toernooi wat in de districtsagenda staat van de JBN afdeling Noord Holland en dat was te merken: er waren heel veel aanmeldingen uit heel Nederland!!!

Maar om het niet te druk te laten worden in de eigen Maarten Post-Dojo was het deelnemende aantal judoka’s door de organisatie  beperkt tot 190 judoka’s.

Vorig jaar kon ter gelegenheid van het zestig jarig bestaan van Dun Hong nog worden uitgeweken naar de Kings Dome, maar dit jaar werd het Nieuwjaarstoernooi zoals vanouds gehouden in de Dojo aan de Pasteurstraat.

Aan dit toernooi deden jongens en meisjes mee in de leeftijdsklasse van 6-14 jaar en er hadden liefst 19 verenigingen gereageerd met inschrijvingen.

Er werd aardig gescoord door de Dun Hong jeugd, hoewel er vorig jaar een grotere score was.

1e prijs: Jamie Pitstra

Jamie

2e prijs: Jayde Navis, Quinn Hofmann en Ference Versteegh.

Quin

Jayde

 

 

 

Ference

3e prijs: Ruben Renes, Julia van Kalken en Zefanja Versteegh

JuliaRuben

 

 

 

Zefanja

Helaas vielen Tim de Boer, Raphael Visser, Renske Bisdonk, Aaron Vorwald, Nick Bruijn en  Kevin Frijhof net buiten de prijzen.

H&N

 

Ook werden de organisatoren van dit toernooi te weten Henk en Nicole Rozenhart door voorzitter Hessel Poortvliet in het zonnetje gezet voor hun jarenlange inzet voor de wedstrijdcommissie van Dun Hong en vooral voor de goede organisatie van dit eerste vriendschappelijke judotoernooi in het district Noord-Holland in het nieuwe jaar..

 

 

De foto’s van het nieuwjaarstoernooi 2014 zijn beschikbaar via het foto archief Dun Hong.

Dit bericht is geplaatst in Judo, Nieuws met de tags , , , , . Bookmark de permalink.