Prijzen voor Dun Hong op Hikari meiden toernooi.

3Op zondag 6 februari zijn Yara Hoque en Sterre Dalmeijer 2e en 3e geworden op het Hikari meiden toernooi in Zaandam

Hoque had een poule van 5 en moest 4 wedstrijden winnen. De 1e tegen een oranje band ging ze vol in de aanval en wist deze op scheidsrechter beslissing te winnen. De 2e weer tegen een oranje band begon Hoque weer vol in de aanval wat haar vruchten afwierp en won deze met een wazari. De 3e wedstrijd was een stuk zwaarder maar door een houdgreep kon ze deze winnen. De laatste was tegen de latere nummer 1 en in de laatste seconde kreeg Hoque een score tegen waarna ze na heel hard werken 2e werd.

 

 

2Dalmeijer mocht er ook 4 draaien. In de 1e was ze super vel maar Sterre kon deze helaas niet winnen. De volgende wedstrijd was weer een hele zware maar ofschoon ze goed begon kwam Sterre helaas in een houdgreep. De 3e wedstrijd was Sterre er op gebrand om te winnen en in deze pakte Sterre via een houdgreep de volle winst. De laatste pot moest ze winnen voor de prijzen en dat deed ze met 2 wazari’s en daardoor werd ze uiteindelijk 3e. Top!!!!

Sofie van de Ree en Irene van Drimmelen waren ook van de partij en stonden ook lekker hun wedstrijden te draaien maar het waren het wel hele zware poules en wisten ze helaas niet in de prijzen te vallen.

Super leuk gejudood allemaal top!!

Coach Andre Bais

coach

Dit bericht is geplaatst in Judo, Nieuws met de tags , . Bookmark de permalink.