Succes voor Dun Hong bij het Oranje banden toernooi

Op zondag 18 juni zijn 3 judoka’s van Dun Hong erin geslaagd om een prijs te pakken tijdens het oranje banden toernooi bij Dojo ‘t Loo in Heiloo

1ste prijs voor Yara Hoque

2de plaats voor Jorik Bais

3de plaats voor Maxim van de Reep

De dag begon heel vroeg voor de allerkleinste en jongste wedstrijd judokatjes van Dun Hong.

Jorik Bais, Maxim en Liselotte van de Reep hun 1ste grote wedstrijd en wat stonden ze fanatiek. Ze hadden er alle 3 super veel zin in ondanks de warmte .

Jorik mocht meteen aan de bak en wist zijn 1ste pot te winnen vervolgens wist hij zich heel sterk te verzetten tegen uiteindelijke winnaar maar die verloor hij helaas. Zijn 3de partij wist Jorik weer met een houdreep te winnen en de laatste partij speelde hij gelijk, iedereen had verwacht dat hij deze zou winnen omdat hij de enige was die inzette maar helaas tot onze verbazing ging de winst naar de tegen partij en werd hij keurig 2de .

Maxim had er ook super veel zin in hij moest meteen de 1ste partij tegen Jorik en hij wierp Jorik meteen helaas pakte Jorik slim een houdgreep en verloor Maxim deze . Tegen de nummer 1 werd het wat zwaarder deze dame was ook super fanatiek en wist te winnen met een houdgreep de 2 volgende wedstrijden wist Maxim helaas ook niet winnend af te sluiten maar verloor deze met een houdgreep maar werd wel 3de super!!

Liselotte zat in een super zware poule en helaas verloor ze heel snel haar 1se pot, de 2de ging super en Liselotte wist hem helemaal uit te draaien alleen de scheidsrechter vond de tegenstander toch net iets beter en wees een ander aan als winnaar. Dit over kwam Liselotte ook in haar volgende wedstrijd weer met scheidsrechter beslissing en helaas haar laatste verloor ze met een houdgreep .

Na de prijs uitreiking moest Sophie van de Reep. Ook Sophie had best een zware poule en moest er aan geloven maar haar 1ste van 3 wedstrijden verloor ze helaas heel snel. De volgende wedstrijd won Sophie omdat ze een klap in haar gezicht kreeg en de tegenstander gediskwalificeerd werd. Daarna herpakte Sophie zich en haar volgende wedstrijd ging super maar helaas net in de laatste seconden verloor ze met een houdgreep en viel Sophie net buiten de prijzen.

In de middag mocht Yara Hoque aantreden.

Yara kwam in een hele warme dojo en moest 3 wedstrijden te winnen. Yara won haar 1ste wedstrijd me een houdgreep en ze was super vel . Haar 2de wedstrijd ging iets moeizamer maar door een aantal aanwijzingen wist Yara deze ook te winnen met een houdgreep. Yara wist dat ze de volgende ook moest winnen om kampioen te worden en weer won ze met een houdgreep en werd zo kampioen.

Coach Andre Bais

Dit bericht is geplaatst in Bandentoernooi, Judo, Nieuws. Bookmark de permalink.