Twee prijzen voor Dun Hong op het Body Action mini toernooi

BA2013Op het Body Action mini toernooi in Schagen zijn Renske Bisdonk en Kevin Frijhof er in geslaagd om een 3de plek te behalen. Ieder jaar organiseert Body Action een toernooi voor beginnende wedstrijdjudoka’s die op deze door clubs georganiseerde toernooien in een wat beschermder omgeving de nodige ervaring kunnen opdoen.

 

Renske Bisdonk heeft maar liefst 4 wedstrijden gedraaid en de 1ste won ze met een mooie Ippon. De 2de wedstrijd was een stukje lastiger maar de scheidsrechter vond dat Renske veel meer had aangevallen en besloot Renske als winnares aan te wijzen. Haar 3de en 4de partij kon ze helaas niet winnend afsluiten mar behaalde toch mooi de 3de plaats.

Kevin Frijhof moest 3 wedstrijden draaien, zijn 1ste wedstrijd begon hij super goed zeer sterk en het was wachten op een punt van Kevin alleen de laatste 5 sec was de tegenstander net iets te slim en scoorde een Wazari en Kevin verloor helaas. Zijn 2de partij begon Kevin weer met super veel inzet en door zijn harde werken kon hij deze partij wel winnen.De 3de pot ging weer lekker en Kevin had zeker kans om weer te winnen helaas was deze jongen ook weer iets te slim en verloor hij waardoor Kevin 3de werd.

Aaron Vorwald die ook mee deed aan dit toernooi moest 4 wedstrijden draaien ondanks hij  best knap judo liet zien wist hij helaas niet te winnen en werd 4de maar kreeg wel een mooie medaille

Dit bericht is geplaatst in Judo, Nieuws. Bookmark de permalink.