Dun-Hong geeft vrij entree in de Kingsdome tijdens Nieuwjaarstoernooi

sportcenter

Dun-Hong geeft vrij entree in de Kingsdome tijdens Nieuwjaarstoernooi

Op zondag 6 januari 2013 organiseert  Dun-Hong zijn traditionele Nieuwjaars judotoernooi. Dit toernooi wordt normaal gehouden in het eigen clubgebouw aan de Pasteurstraat , maar vanwege het 60 jarig bestaan van Dun-Hong in 2013 heeft de organisatie besloten hun eerste toernooi van 2013 te organiseren in de KINGSDOME, voormalig sportcenter aan de Schootenweg 2 te Den Helder.
Door de grotere capaciteit van de sporthal kan er aanzienlijk meer publiek plaatsnemen op de tribunes die opgesteld staan.
Voor het publiek is de entree tijdens deze dag geheel gratis. Dun-Hong wil hierbij dan ook een ieder uitnodigen een kijkje te nemen hoe de vooral jeugdige judoka’s de sportieve strijd met elkaar aangaan. Tijdens uw bezoek kunt u eventueel ook informatie inwinnen over diverse andere budosporten die bij Dun-Hong beoefend worden en de mogelijkheden om hier zelf aan deel te nemen.
Het toernooi start om 07:30 met de weging van de mini’s. Gedurende de gehele dag zullen er wedstrijden zijn in diverse klasses.

Dit bericht is geplaatst in Judo, Nieuws met de tags , , , . Bookmark de permalink.