Succes Dun Hong op Vuurtorentoernooi

Op zondag 12 mei, hadden we weer ons eigen Vuurtoren toernooi georganiseerd.

Dit jaar helaas een stuk minder deelnemers, maar ondanks deze tegenvaller toch mooie poules kunnen maken waarmee we een leuke judodag konden vullen.

We begonnen in de ochtend met de aller jongsten, de mini,s. In dit blok zaten Thomas Boon, Kathlyn Soeren en Jim in dezelfde poule. Mooi om te zien dat de o soto gari de favoriet was bij deze judoka,s. Jim won er bijna al zijn partijen mee. Jim werd 1e, Kathlyn 2e en Thomas 3e.

Christian die in een andere gewichtklasse zat, had een pittig poule. Hij veroverde een mooie 3e plaats.

Hierna kwam het blok met de heren -15. In deze categorie deden Bart van Rooijen en Austin Wakker mee. In deze categorie zaten duidelijk een aantal deelnemers die aardig wat wedstrijdervaring hebben. Ondanks de sterke tegenstanders veroverde Bart een mooie 3e plek en Austin werd 4e.

In het derde blok waren de A-pupillen aan de beurt. Yara de Boer had een paar sterke tegenstanders, maar werd toch mooi derde in deze poule. Pim van Rooijen had net zoals Cody een grote poule. Cody had het niet makkelijk en werd 6e. Pim had sterke tegenstanders, maar won toch mooi een aantal partijen. Pim verdiende daardoor een hele mooie 4e plek.

In het laatste blok, de B-pupillen, kwam Luuk Warnars op de mat. Ook hij had een paar geduchte tegenstanders. Luuk veroverde de 3e plek op het podium.

Bij deze wil ik de vrijwilligers die deze mooie judodag mogelijk maakten, heel erg bedanken voor hun inzet.