Succes voor Dun Hong op ontwikkelingstoernooi

Zondag 9 februari werd bij judo vereniging “de Uitkomst” in Anna Paulowna het ontwikkelingstoernooi gehouden met mooie resultaten voor de Dun Hong judoka’s.

Katelynn (-21) verloor de eerste 2 wedstrijden en won de 3e met een mooie ippon door een o-soto gari en de 4e door 2 keer wazari te scoren met als resultaat een mooie 3e plaats.

Christian (-27) verloor zijn 1e partij nipt maar was daarna 3 keer succesvol met onder meer een winst door 2x wazari met o-soto gari, een keer wazari gevolgd door een tweede wazari met een houdgreep, dus ippon net als zijn 4e en laatste partij. Gevolg een mooie 1e plaats.

Thomas (-24) zat in een zware poule en verloor zijn partijen, ondanks zijn geweldige inzet, net aan. Een verdiende 3e plaats.

Voor Don (-24) was dit zijn eerste toernooi buiten Dun Hong en zat ook in een hele zware poule. Ondanks zijn goede inzet verloor hij zijn partijen maar alsnog een gedeelde 3e plaats.

Yara zat ook in een hele zware poule met alleen maar jongens maar heeft tussen al dat geweld wel haar mannetje gestaan. Eén mooie winstpartij en de rest net aan verloren maar wel een verdiende 3e plaats.

Dit bericht is geplaatst in Judo, Nieuws, Ontwikkelingstoernooi met de tags , . Bookmark de permalink.