Bandentoernooi bij Asahi-San

Zaterdag 22 sept. was Asahi-San de organiserende vereniging voor het bandentoernooi voor niet-wedstrijdjudoka’s. Om de herinnering nog even op te halen, de bandentoernooitjes zijn voortgekomen uit een samenwerkingsafspraak tussen een aantal budoverenigingen in de Noordkop. De verenigingen die zich inzetten voor deze samenwerking zijn Dun-Hong, JV de Uitkomst, Budocentrum Julianadorp, Asahi San en Zeemacht.

Aan de foto met de deelnemende judoka’s is te zien dat er weer een prachtige opkomst was. Van Dun Hong deden Renske van Bisdonk, Aaron Vorwald, Irene van Drimmelen en Kaya Kikkert mee. Ze kunnen allemaal met trots terugkijken op hun deelname. Ze gingen allen met een prijs naar huis.

Dat het niet alleen voor de judoka’s een spannende dag was is te zien aan de foto van de Coach van Dun-Hong en de gespannen blikken van het publiek.

Zaterdag 15 december is het de beurt aan Dun-Hong om een bandentoernooi neer te zetten en we hopen er net zo’n succes van te maken als de dat de verenigingen die ons voor zijn gegaan er van gemaakt hebben.

Dit bericht is geplaatst in Bandentoernooi, Judo, Nieuws. Bookmark de permalink.