Benoemingen tot erelid

Benoemingen tot erelid

Ereleden2014Tijdens de algemene ledenvergadering (ALV)  op woensdag 12 maart j.l. zijn Henk en Nicole Rozenhart en Hans Krijtenberg als dank voor hun vele jaren van grote inzet voor Dun-Hong door de aanwezige leden unaniem benoemd tot erelid. Een unieke onderscheiding die al 7 jaar lang niet meer is uitgereikt.

Henk Rozenhart heeft zich meer dan 20 jaar ingezet als trainer/coach maar heeft ook als lid van de Wedstrijd Organisatie Commissie (WOC) veel werk verzet. Ook was Henk veelvuldig betrokken bij de organisatie van het Internationaal Open Helders judokampioenschap (OHK). Daarnaast zijn allerlei activiteiten t.b.v. het welzijn van de vereniging waaronder de succesvolle kampeerweekenden niet onopgemerkt gebleven.

Samen met Nicole Rozenhart die als WOC lid o.a. alle inschrijvingen voor de interne- en externe toernooien coördineerde vormde zij een eenheid die altijd het belang en plezier van de leden een hoge prioriteit gaven. Nicolle was tevens vaak te vinden bij diverse algemene ondersteunende taken zoals kantinedienst en natuurlijk de eerder genoemde kampeerweekenden.

Per 31 december jl. hadden zij hun taken binnen Dun-Hong overgedragen en kunnen ze met een gerust hart toekijken hoe andere het goeds wat zij achtergelaten hebben continueren.

Hans Krijtenberg heeft tijdens de gehouden ALV na 22 jaar zijn bestuursfunctie bij Dun-Hong neergelegd. Vanaf 1997 beklede hij binnen het bestuur de functie van secretaris. Ook hij kon het niet laten om buiten zijn bestuursfunctie diverse andere activiteiten op zich te nemen. Het regelen van de jaarlijkse BBQ was één van de activiteiten waarbij het inmiddels vanzelfsprekend is geworden dat Hans dit, natuurlijk met ondersteuning van zijn echtgenote, regelde. De bijbehorende loterijen moeten we hierbij niet vergeten.
De lijst met verdiensten is niet compleet als we de periodieke bardiensten, de diverse verbeterklussen en de inzet bij het organiseren van het OHK niet noemen. Hans zal, al is het met een stapje terug, nog actief blijven binnen Dun-Hong.

Geachte ereleden,
Bedankt

Dit bericht is geplaatst in Diverse, Nieuws. Bookmark de permalink.