Ontwikkelingstoernooi van de mini,s bij Budo club “J.V de Uitkomst

Zondag  7 oktober was er het ontwikkelingstoernooi van de mini,s bij Budo club “J.V de Uitkomst”in  Anna  Paulowna. Van Dun Hong deden er drie judoka’s mee, Chloe Poel,  Irene van Drimmelen en Thijs van Velzen.  Alle drie judoka’s  kunnen met trots terugkijken op hun deelname aan dit toernooi. Alle drie gingen ze met een prijs naar huis.

Voor Thijs was dit zijn aller eerste wedstrijd. Hij werd door  twee gewonnen wedstrijden , waar  één met  een osoto –gari, één op scheidsrechter beslissing en twee verloren partijen,  tweede in zijn poule.  Ook Irene  werd tweede in haar poule door vier wedstrijden te winnen , waaronder twee keer met een houdgreep , één keer met  wazari  en tanio o toshi en twee keer met  o soto gari. Ze had maar één  verliespartij.  Chloe werd  vierde in haar poule  en kreeg een  super diploma voor deze behaalde plek. Deze ging ze zetten op haar schuddeplankje.  Meester Andre en scheidsrechter Aleida waren erg trots op de drie judoka,s.

Het was een bijzonder toernooi  omdat we  deze dag de  pilot( proef) draaiden met nieuwe regels van het jeugd reglement -12 .  Na de wedstrijden  kregen de ouders , Coaches en ook de scheidsrechters  een   beoordelingsformulier. Dit om eventuele opmerkingen aan te geve over deze pilot.

Dit bericht is geplaatst in Judo, Nieuws. Bookmark de permalink.